Lunch – of voorgerecht voor 4 personen / 150 kcal
Ingrediënten:
- 1 zoete aardappel
- 2 wortels
- 1 uien
- 1 paprika
- 1 teen knoflook
- 2 groentebouillonblokjes
- peterselie (garnering)
- 1 el olie
Bereiden:
Maak de groenten schoon. Pel en snipper de uien en de knoflook. Snijd de zoete aardappel, de wortels en paprika in blokjes.
Verhit olie en een pan met dikke bodem en fruit de ui en knoflook in ca 3 minuten. Voeg de zoete aardappel, wortel en paprika toe en bak 5 min mee. Schep de groenten regelmatig om. Voeg 1 liter kokend water en de bouillonblokjes toe. Laat de soep voor ca 20 minuten op laag vuur koken.
Pureer de soep en breng op smaak met cayenne peper. Serveer de soep en garneer met de peterselie.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.