Hoofdgerecht voor 1 persoon / 585 kcal
Ingrediënten:
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijn gesneden
1/2 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in stukken
150 – 200 gr sperziebonen (mag ook diepvries)
75 gr zilvervliesrijst
Peper en zout
1 tl gerookte paprika poeder
Zilvervliesrijst met paprika en sperziebonen
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen beet gaar en laat uitlekken. Verhit in een wok of hapjes pan de olie en bak vervolgens de ui en knoflook in ca 2 minuten. Doe er de paprika poeder en paprika stukjes bij bij en bak het nog ca 3 minuten. Doe er vervolgens de sperziebonen bij en breng op smaak met peper en zout. Meng de groenten en de rijst door elkaar.
Lekker met een stukje kipfilet of witvis, maar dit gerecht kan ook zonder vlees of vis gegeten worden.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.