Hoofdgerecht voor 1 persoon / 320 kcal
Ingrediënten:
10 gr boter
100-150 gr zalmfilet
1 el citroensap
1 ei gekookt, in stukjes
1/2 el yoghurt
1/2 el mayonaise
1/2 rode uien, fijn gesnipperd
1 el verse dille, fijngesneden
1 el komkommer of augurk, in stukjes
Bereiden:
Smelt de boter in een hapjespan. Leg de zalm erin en bestrooi met peper en zout. Schenk het citroensap erover en laat de zalm met de deksel op de pan in 10-12 min. zachtjes gaar worden. Laat de zalm afkoelen.
Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Roer in een kom de yoghurt met de mayonaise en peper en zout tot een sausje. Verdeel in een andere kom de zalm met een vork in kleine stukjes. Schep de ei, ui en dille, vers gemalen peper en de saus erdoor.
Tip: Lekker op een toastje of volkoren boterham. Je kunt i.p.v. zalmfilet ook zalm uit blik gebruiken.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.