Lunch of voorgerecht voor 6 personen / 360 kcal
Ingrediënten:
- 250 gr gedroogde rode linzen
- 3 winterwortelen
- 3 stengels bleekselderij
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- olijfolie of kokosolie
- 1 blik tomaten blokjes
- 1/2 spaanse peper in ringen
- 3 tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen koriander
- 1 1/2 lt groente bouillon
Bereiden:
Snijd de wortelen, bleekselderij, knoflook en uien in stukken. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en voeg de uien, knoflook, wortelen, bleekselderij en peper toe. Bak de groente lichtjes en voeg de tomaten, de bouillon en de linzen toe. Breng aan de kook en laat de soep 30-40 minuten pruttelen totdat de linzen en de groentes gaar zijn. Pureer de soep met een staafmixer. Is de soep iets te dik, voeg er nog wat water bij. Breng de soep op smaak met gemalen verse peper.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.