Bijgerecht voor 4 personen / 150 kcal
Ingrediënten:
- 1/2 knolselderij
- 1 grote ui
- 1 teen knoflook
- 2 pastinaken
- 2 zoete aardappelen
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Bereiden:
Verwarm de oven op 200 graden (gebruik geen hete lucht, want dan droogt de groente uit). Schil de pastinaken en de zoet aardappelen en snijd ze in gelijke stukken (blokjes). Maak de knolselderij schoon en schijn deze ook in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Doe de groenten in een ovenschaal en meng door elkaar met de olijfolie en peper en zout.
Bak de groenten in de oven in circa 25 minuten gaar.
Tip: je kan de zoete aardappel vervangen met wortel of pompoen. Deze groente schotel is ook lekker om (de volgende dag) koud te eten.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.