In Recepten

Bijgerecht voor 4 personen / 150 kcal

Ingrediënten:

  • 1/2 knolselderij
  • 1 grote ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 pastinaken
  • 2 zoete aardappelen
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Bereiden:

Verwarm de oven op 200 graden (gebruik geen hete lucht, want dan droogt de groente uit). Schil de pastinaken en de zoet aardappelen en snijd ze in gelijke stukken (blokjes). Maak de knolselderij schoon en schijn deze ook in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. 

Doe de groenten in een ovenschaal en meng door elkaar met de olijfolie en peper en zout.

Bak de groenten in de oven in circa 25 minuten gaar. 

Tip: je kan de zoete aardappel vervangen met wortel of pompoen. Deze groente schotel is ook lekker om (de volgende dag) koud te eten.

Eet smakelijk!

PROBEER EEN GRATIS WEEKMENU