Hoofdgerecht voor 1 persoon / kcal 640
Ingrediënten:
1 el olijfolie
1 teen knoflook, fijn gesneden
1/2 ui, gesnipperd
1 blikje tonijn, uitgelekt
200 gr doperwten, diepvries
100 gr volkoren spaghetti
Peper en zout
Bereiden:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de olie in een hapjes pan en bak hierin de knoflook en ui. Doe er vervolgens de doperwten bij (eventueel een klein beetje water) en stoof (met de deksel op de pan) de doperwten gaar. Voeg er de tonijn aan toe en bak kort mee. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti door het mengsel.
Tip: Je kan er een beetje kookroom bij doen en/of wat geraspte kaas om het nog smeuïger te maken.
Eet smakelijk!
Nog meer lekkere en makkelijke recepten?
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.