Bijgerecht voor 4 personen / 250 kcal
Ingrediënten:
600 gr zoete aardappel, geschild
600 gr spruitjes, panklaar
kaneelstokje
1/2 tl kaneel poeder
takje verse tijm of 1 tl gedroogde tijm
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijn gesneden
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200C. Halveer en blancheer de spruitjes in ca 1-2 minuten beetgaar. Laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de aardappels in blokjes van circa 3×3 cm. Meng de spruitjes met de aardappelblokjes, kaneelstokje, kaneelpoeder, tijm, knoflook en olie in een ovenschaal.
Maal er wat zout en peper over en schud goed om. Verdeel dit mengsel over de bakplaat en rooster hoog in de oven in circa 25 minuten goudbruin en beetgaar.
Tip: Lekker met draadjes vlees en koud de volgende dag door een salade.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.