Hoofdgerecht voor 4 personen / 200 kcal
Ingrediënten:
- 500 gr kruimige aardappelen
- 450 gr diepvries spinazie
- 1 klontje boter
Bereiden:
Kook de aardappelen in een pan gezouten water in circa 15-20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze daarna een paar minuten droog stomen. Ontdooi ondertussen de spinazie in een pan en breng op smaak met peper en zout. Stamp de aardappelen met een pureestamper tot een puree en voeg de warme spinazie toe. Roer de boter door de puree en serveer.
Tip: mocht de puree iets te droog zijn, voeg wat gekookte halfvolle melk toe.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.