Lunch of voorgerecht voor 4 personen / 95 kcal
Ingrediënten:
- 1 teen knoflook, fijn gehakt
- 3 cm verse gember, fijn gehakt
- 1 ui, fijn gehakt
- 2 el olijfolie of kokosolie
- 1/2 tl sambal
- 750 ml water
- 2 kippenbouillon tabletten
- 300 g wortels, geraspt
Bereiden:
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, knoflook en gember in circa 5 minuten. Bak 1 minuut de sambal mee en voeg dan het water met de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg daarna de wortelen toe. Kook dit circa 15 minuten zachtjes door. Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.