Bij- of lunchgerecht voor 1 persoon / 200 kcal
Ingrediënten:
- 100 gr rucola
- 2 radijsjes in plakken
- 50 gr komkommer in stukken
- 10 gr rode ui
- 1 el linzen (reeds gekookt)
- 2 groene asperges in stukken
- 1 el olijfolie
- 1/2 el witte balsamico azijn
Bereiden:
Blancheer de groene asperges in 2 minuten in kokend water en laat afkoelen.
Meng de ingredienten in een salade schaal en breng op smaak met peper en zout.
Tip: gebruik linzen uit de diepvries of gedroogde linzen. Deze linzen moet je nog wel even koken cq opwarmen.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.