Hoofdgerecht voor 2 personen / 455 kcal
Ingrediënten:
- 10 gr roomboter
- 1/2 ui
- 150 gr risotto rijst
- 1/2 liter groente bouillon
- 50 ml droge witte wijn
- 150 gr verse spinazie
- 50 gr gorgonzola
Bereiden:
Verhit de boter in een diepe pan. Voeg de ui toe en fruit 3 minuten. Doe de rijst erbij en bak 3 minuten mee tot de korrels glazig zijn. Voeg de wijn toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen door de rijst. Voeg dan weer een scheut toe en ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min. Voeg de spinazie hand voor hand toe en roer voorzichtig door de risotto. Doe de kaas erbij en roer tot deze is gesmolten. Breng op smaak met peper en serveer direct.
Tip: lekker met een groene salade
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.