Hoofdgerecht voor 2 personen / 490 kcal
Ingrediënten:
- 400 gr courgette, in halve plakken
- 2 el olijfolie
- 1 ui, gehalveerd en in dunne plakjes
- verse tijm
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 100 gr quinoa
- verse peterselie
- citroensap
- 25 gr pijnboompitten, geroosterd
- Zout en peper
Bereiden:
Verwarm de olie in een koekenpan en voeg de uien, courgette, tijm en peper en zout toe. Laat 20-25 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog een paar minuten mee.
Kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de uitgelekte quinoa toe aan het courgette mengel, samen met wat verse peterselie en citroensap. Dien de quinoa op en strooi er de pijnboompitten overheen.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.