Hoofdgerecht voor 4 personen / 290 kcal
Ingrediënten:
- 250 gr rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 el paprikapoeder
- 1 el kikkoman, zoute soja saus
- 1 tl sambal
- 1 el provinciaalse kruiden
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 courgette, in stukjes
- 125 gr champignons, in plakjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 2 grote tomaten, in blokjes
- Peper en zout
Bereiden:
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en rul het gehakt gaar. Voeg de ui, knoflook en paprikapoeder toe en bak mee. Voeg vervolgens de overige ingrediënten (behalve de tomaten uit blik) toe en bak voor circa 15 minuten gaar. Voeg daarna de tomaten uit blik toe en laat de saus nog circa 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met volkoren pasta en 30+ oude kaas.
Tip: Heb je saus over, vries deze dan in voor een volgende keer. Je hoeft dan alleen nog wat pasta te koken!
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.