Hoofdgerecht voor 5 a 6 personen
Ingrediënten:
8 kippendijen
2 uien fijn gesnipperd
2 tenen knoflook fijn gesneden
2 centimeter geraspte gember
1 Spaanse peper fijn gesneden
4 el ketjap (zoet)
1 el sojasaus (zout)
4 grote eetlepels 100% pindakaas met nootjes
200 ml kokosmelk
Bereiding:
Alles in de slowcooker. 4 uur op low en af en toe roeren.
Lekker met volkoren stokbrood.
Tip: voeg de laatste 30 minuten een bak taugé erbij.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.