Bijgerecht voor 4 personen / 160 kcal
Ingrediënten:
- 1 kg handperen
- 4 cm verse gember
- 1 sinaasappel
Bereiden:
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijdt in blokjes. Schil en rasp de gember. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Breng de peren samen met de gember en de sinaasappel (schil en vocht) aan de kook.
Zet het vuur laag en laat circa 15 minuten op laag vuur gaar koken. Let op dat het niet droogkookt of aanbrand. Het kan zijn dat er een beetje water bij moet. Pureer de moes grof met een pureestamper.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.