In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 525 kcal

Ingrediënten:

  • 150 gr volkoren pasta
  • 150 gr veldsla
  • 150 gr sperziebonen
  • 150 gr sugarsnaps
  • 2 lente-ui, fijngesneden
  • 1/2 komkommer, in stukjes
  • 6 radijsjes, in plakjes
  • 1 blikje tonijn
  • 1-2 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereiden:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en maak de sugarsnaps schoon. Kook de sperziebonen en sugarsnaps beetgaar, giet af en laat afkoelen.

Giet de pasta af en spoel in een vergiet koud onder stromend water. Laat uitlekken en doe in een platte schaal. Voeg vervolgens de veldsla, sperziebonen, sugarsnaps, komkommer, lente-ui, radijs, tonijn en olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: De pasta en de groenten kan je 1 dag van te voren bereiden. I.p.v. pasta kan je ook linzen gebruiken.

Eet smakelijk!