Hoofdgerecht voor 2 personen / 525 kcal
Ingrediënten:
- 150 gr volkoren pasta
- 150 gr veldsla
- 150 gr sperziebonen
- 150 gr sugarsnaps
- 2 lente-ui, fijngesneden
- 1/2 komkommer, in stukjes
- 6 radijsjes, in plakjes
- 1 blikje tonijn
- 1-2 el olijfolie
- Peper en zout
Bereiden:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en maak de sugarsnaps schoon. Kook de sperziebonen en sugarsnaps beetgaar, giet af en laat afkoelen.
Giet de pasta af en spoel in een vergiet koud onder stromend water. Laat uitlekken en doe in een platte schaal. Voeg vervolgens de veldsla, sperziebonen, sugarsnaps, komkommer, lente-ui, radijs, tonijn en olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: De pasta en de groenten kan je 1 dag van te voren bereiden. I.p.v. pasta kan je ook linzen gebruiken.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.