In Recepten

Lunchgerecht voor 2 personen / 310 kcal

Ingrediënten:

  • 180 gr gekookte volkoren pasta
  • 15 cherry tomaten, in tweeën
  • 1 sjalot, fijn gesneden
  • 1 el olijfolie, extra vierge
  • 1/2 el balsamico azijn
  • 4 plakjes rauwe ham, bijvoorbeeld parmaham
  • 60 gr zachte geitenkaas
  • 1 zoete puntpaprika

Bereiden:

Voor de dressing: Meng in een salade schaal de olijfolie, balsamico azijn en voeg naar smaak zout en peper toe.

Bak de rauwe ham in een anti aanbakpan knapperig. Snijd de paprika door de midden en verwijder de zaadlijsten, snijd vervolgens de paprika in dunne schijfjes.

Meng de pasta, de sjalot, paprika, geitenkaas, tomaten en rauwe ham door de dressing.

Tip: voor meer groenten, voeg rucola en komkommer aan de salade toe.

Eet smakelijk!