Hoofdgerecht voor 2 personen / 650 kcal
Ingrediënten:
- 1 courgette, in blokjes
- 175 gr volkoren spaghetti
- 150 gr kippendijen
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 el olijfolie
- 45 gr pesto
- Peper en zout
- Parmezaanse kaas (optioneel)
Bereiden:
Kook de spaghetti in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Braad de kip in ca 5 min in een pan met dikke bodem en voeg de ui en knoflook toe. Bak deze even mee. Voeg vervolgens de courgette en pesto toe. Bak deze ook nog even mee. Meng de spaghetti door de kip en serveer op een bord met eventueel wat parmezaanse kaas.
Tip: je kan ipv courgette ook spinazie, broccoli of doperwten gebruiken.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.