Hoofdgerecht voor 1 persoon / 425 kcal
Ingrediënten:
- 0.75 el olijfolie
- 1 gekookt bietje, geschild, in kleine blokjes
- 75 gr volkoren pasta
- 1 lente-/bosui, in dunne ringetjes
- 1/4 komkommer, geschild en in blokjes
- 0.5 el kappertjes
- 25 gr feta, verkruimeld
- balsamicoazijn
- 0.25 handje basilicum, gescheurd, alleen de blaadjes
Bereiden:
Verwarm de olijfolie en laat de bietenblokjes hierin op lage stand opwarmen. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook en kook de pastas volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep de hete pasta samen met de komkommer, de bosui, de kappertjes en de feta door de bietenblokjes. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en een paar druppels balsamicoazijn. Schep als laatste de basilicum door de pasta en serveer direct.
TIP: Verwarm de bietenblokjes met wat ahornsiroop of vervang de feta door een zachte geitenkaas.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.