Hoofdgerecht voor 1 persoon / 550 kcal
Ingrediënten:
1/2 ui
100 gr kastanje champignons
2 el olijfolie
75 gr risotto rijst
1-11/2 dl kraanwater
¼ groente bouillontablet
15 gr Parmigiano Reggiano
Bereiden:
Snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit de olie in een pan. Laat de ui ca. 2 min. zachtjes fruiten. Schep de rijst erdoor en bak ca. 3 min. mee. Breng op smaak met peper. Voeg de helft van de champignons en het water toe en breng aan de kook. Verkruimel het bouillontablet erboven. Laat de rijst onafgedekt ca. 20 min. zachtjes koken tot bijna al het vocht is opgenomen. Verhit ondertussen de rest van de olie in een pan en roerbak de rest van de champignons ca. 1 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Schep de champignons op de risotto. Serveer de risotto met de geraspte kaas.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.