Hoofdgerecht voor 4 personen / 320 kcal
Ingrediënten:
- 600 gr gekookte bietjes, in partjes of plakjes*
- 4 el olijfolie
- 4 zalmfilets
- 1 blik linzen of 1 zak uit de diepvries (Bonduelle)**
- 1 rode ui, in ringen
- 3 el balsamicoazijn
Bereiden:
Bak de bietjes in een koekenpan in wat olijfolie en balsamicoazijn. Bak de zalmfilets in een andere koekenpan in ca 5 minuten. Meng intussen de linzen met de ui en 2 eetlepels balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de linzen over 4 borden, leg de bietjes op de linzen en leg vervolgens de zalm erop. Bedruppel met de rest van de balsamico.
Eet smakelijk!
* Recept om zelf bietjes te koken, vind je op de site.
**Bevroren linzen 2 min opwarmen in ruim kokend water. Gebruik je linzen uit blik, dan svp goed afspoelen!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.