Voor- of lunchgerecht voor 4 personen / 50 kcal
Ingrediënten:
- 1 kg asperges, geschild en in stukken
- 1 liter groentebouillon, van tablet (zonnatura)
- Peper en zout
Bereiden:
Kook de asperges in de bouillon gaar en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Omdat je de asperges pureert, lijkt de soep op een gebonden soep.
Tip: de originele aspergesoep is gebonden. Maak een roux van roomboter en bloem en giet voorzichtig al roerend de bouillon erbij.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.