Hoofdgerecht voor 2 personen / 385 kcal
Ingrediënten:
- 200 gr kriel in de schil
- 200 gr spinazie, panklaar
- 2 el olijfolie
- 1 ui, in ringen gesneden
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl garam masala
- 2 el kookroom
- Peper en zout
Bereiden:
Halveer de grote krieltjes en kook ze in een pan met een beetje zout. Giet de aardappelen af.
Verhit olie in een hapjes pan en bak daarin voor ca 3-5 min de uien, knoflook, chilipoeder en garam masala. Voeg de aardappelen toe en bak deze nog een paar minuten mee. Voeg de room toe en roer goed om. Voeg de verse spinazie toe en bak deze 3-5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: je kan dit gerecht zo eten, maar het is ook lekker met een stukje zalm of kipfilet.
Eet smakelijk!
Probeer de weekmenu’s op maat (incl. boodschappenlijst)
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.