Hoofdgerecht voor 2 personen / 403 kcal
Ingrediënten:
- 2 stuks kabeljauw filet
- 1 el olijfolie
- 1 courgette, in halve schijven
- 2 paprika’s, in stukken
- 1 ui, gesnipperd
- 4 tomaten, in schijven
- 1 el italiaanse kruiden
- 2 el rode pesto
- 1 sjalot, fijn gesnipperd
- 1 el paneermeel
- Peper en zout
Bereiden:
Verwarm de oven op 180 graden (gebruik geen hete lucht ivm uitdrogen). Roerbak de courgette, paprika en ui voor circa 5 minuten in een anti aanbak pan samen met de olijfolie en voeg daarna nog 2 minuten de tomaten erbij. Breng de groente op smaak met peper, zout en kruiden.
Meng de rode pesto met de sjalot en paneermeel. Doe het groenten mengsel in een grote ovenschaal. Leg hierop de vis en verdeel het pesto mengsel over de vis (er mag best een beetje naast vallen). Bak het groenten mengsel en de vis voor circa 12-18 minuten in de oven. Lekker met een stuk bruin stokbrood.
Tip: Dit recept is ook heel lekker met zalmfilet.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.