Lunch – of bijgerecht voor 1 persoon / 220 kcal
Ingrediënten:
- 100 gr gemengde sla
- 1/4 rode ui, in ringen
- 25 gr tuinbonen, diepvries
- 25 gr sperziebonen, diepvries
- 15 gr gorgonzola
- 1 el olijfolie
- 1/2 el witte balsamico azijn
Bereiden:
Kook de bonen beetgaar en laat ze afkoelen. Doe de groente in een grote schaal of op een bord en verdeel de kaas erover. Breng op smaak met olijfolie, azijn, peper en zout.
Tip: groente over, maak er de volgende dag een salade van!
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.