In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 540 kcal

Ingrediënten:

  • 250 gr gnocchi
  • 150 gr boerenkool
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 1 el olijfolie
  • 75 gr blauwaderkaas
  • 25 gr walnoten, grof gehakt

Bereiden:

Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat ca. 10 min. sudderen. Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking in een pan water met wat zout tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven. Verwarm het geheel nog 2 min. door. Strooi de walnoten erover.

Eet smakelijk!

PROBEER EEN GRATIS WEEKMENU