Voor- of lunchgerecht voor 4 personen / 205 kcal
Ingrediënten:
- 750 ml groente bouillon, van tablet
- 25 gr boter of 1 el kokosvet
- 1/2 bloemkool, geroosterd
- 1 tl nootmuskaat
- Peper
Bereiden:
Verwarm de bouillon. Smelt ondertussen de boter of kokosvet in een (soep)pan en bak hierin de bloemkool in circa 5 minuten. Schenk de warme bouillon bij de bloemkool en breng het geheel aan de kook. Laat de soep met de deksel op de pan 5 tot 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep en breng hem op smaak met nootmuskaat en peper.
Tip: lekker met slagroom of gorgonzola
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.