Bijgerecht voor 2 personen / 200 kcal
Ingrediënten:
- 1 bloemkool, in plakken
- 1 el olijfolie
- 1 tl gemalen komijnzaad
- peper en zout
Bereiden:
Verwarm de oven op 200°C. Meng in een schaaltje de olijfolie, peper, zout en komijnzaad. Leg de bloemkool plakken op een bakplaat met bakpapier en besprenkel deze met het oliemengsel.
Bak de bloemkool in circa 20 tot 25 minuten goudbruin.
Tip: lekker met couscous en een gehaktbal
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.