Bijgerecht voor 2 personen / 280 kcal
Ingrediënten:
- 200 gr boerenkool
- 25 gr pijnboompitten
- 50 gr pecorino
- 1 teen knoflook
- 5 el olijfolie (extra vierge)
- nootmuskaat, peper en zout
Bereiden:
Kook de boerenkool in 5 minuten gaar. Giet af en bewaar wat kookvocht voor straks. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur in 5 min al omscheppend goudbruin. Pas op dat ze niet verbranden! Laat ze afkoelen. Rasp de pecorino grof. Doe de knoflook, de pecorino en de pijnboompitten in het bakje van de staafmixer of in de keukenmachine. Giet de boerenkool af en duw het meeste vocht eruit met een pollepel. Voeg de boerenkool erbij. Giet de olijfolie ook erbij en maal tot een stevige pesto. Breng op smaak met peper en zout en een snufje nootmuskaat.
Tip: Lekker met volkoren pasta of over krieltjes.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.