Hoofdgerecht voor 1 persoon / 650 kcal
Ingrediënten:
- 1 rauwe biet, geraspt
- 0.25 rode ui, gesnipperd
- 0.5 teentje knoflook, geperst
- 1 ei
- 0.5 el paprika poeder
- 40 gr havermout vlokken
- 50 gr zachte geitenkaas
- 1 el olie
- 1 volkoren bolletje
- 50 gr rucola
- 0.25 tomaat, in plakjes
- Peper en zout naar smaak
Bereiden:
Meng de bieten met de ui, knoflook, ei, paprikapoeder en havermout. Voeg 2/3 van de geitenkaas toe en breng op smaak met zout en peper. Vorm er met vochtige handen een burger van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries. Verhit de olie en bak hierin de burger op middelhoge stand in circa 20 minuten goudbruin. Serveer het volkoren bolletje met de rucola, bietenburgers, overige geitenkaas en tomaat. Bestrooi met peper.
Eet smakelijk!
Meer lekkere recepten
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.