Hoofdgerecht voor 1 persoon / 450 kcal
Ingrediënten:
- 3 middelgrote aardappelen
- 1/2 rode ui
- 1/2 puntpaprika
- 1 stukje kabeljauw
- 1 stronk broccoli
- 1 el olijfolie
- zeezout en peper
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl tijm
Bereiden:
Verwarm de oven op 200˚C. Schil de aardappelen en snijd in blokken. Schil de ui en snijd in ringen. Snijd de puntpaprika in ringen. Meng in een ovenschaal de aardappelen, de uienringen, de paprika, olijfolie, paprikapoeder en tijm en breng op smaak met peper en zout. Bak de aardappelen in circa 35 minuten in de oven. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en breng op smaak met peper. Als de aardappelen 35 in de oven zijn geweest, breng je de oven temperatuur terug naar 180˚C en zet je ook de vis in de oven. Bak beide nog voor circa 12-15 minuten gaar (let op dat de vis niet uitdroogt).
Maak de broccoli schoon en kook in een pan met water (of in een stoomoven/stoompan) beet gaar.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.