In Recepten

Hoofdgerecht voor 1 persoon / 450 kcal

Ingrediënten:

  • 3 middelgrote aardappelen
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 puntpaprika
  • 1 stukje kabeljauw
  • 1 stronk broccoli
  • 1 el olijfolie
  • zeezout en peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl tijm

Bereiden:

Verwarm de oven op 200˚C. Schil de aardappelen en snijd in blokken. Schil de ui en snijd in ringen. Snijd de puntpaprika in ringen. Meng in een ovenschaal de aardappelen, de uienringen, de paprika, olijfolie, paprikapoeder en tijm en breng op smaak met peper en zout. Bak de aardappelen in circa 35 minuten in de oven. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en breng op smaak met peper. Als de aardappelen 35 in de oven zijn geweest, breng je de oven temperatuur terug naar 180˚C en zet je ook de vis in de oven. Bak beide nog voor circa 12-15 minuten gaar (let op dat de vis niet uitdroogt).

Maak de broccoli schoon en kook in een pan met water (of in een stoomoven/stoompan) beet gaar.

Eet smakelijk!

PROBEER EEN GRATIS WEEKMENU