Saus voor 4 – 6 porties / 395 kcal
Ingrediënten:
1/2 eetlepel margarine
2 grote kipfilets, in reepjes of blokjes
1 grote ui, gesnipperd
1 teen knoflook, fijn gesneden
1/2 el gerookte paprika poeder
1 tl chilipoeder
4 grote tomaten, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 blik tomaten blokjes
200 ml kippenbouillon, van tablet
1 tl italiaanse keukenkruiden
Peper en zout
Bereiden:
Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Bak hierin de kipfilet bruin. Bak vervolgens kort de paprika- en chilipoeder mee. Doe er de uien en knoflook bij en bak voor ca 3 minuten mee. Doe er de paprikablokjes. de verse tomaten en kruiden bij en bak deze ook even mee. Doe er vervolgens de tomaten blokjes en de bouillon bij en meng goed door elkaar. Laat het geheel 30-45 minuten stoven (roer tussendoor wel even om) en breng op smaak met peper en zout. Dit gerecht is erg lekker met volkoren pasta of zilvervlies rijst.
Eet smakelijk!
Nog meer lekkere en makkelijke recepten?
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.