5 stuks / 250 kcal
Ingrediënten:
5 plakjes diepvries bladerdeeg
1 appel
50 gr rozijnen
1/2 tl gemalen kaneel
Beetje kristalsuiker
1 kleine ei
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat het bladerdeeg ontdooien. Schil en snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm. Meng de appel met de rozijnen en de kaneel.
Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de vulling over de helft van de plakjes, maar houd de randen vrij. Klop het ei los. Bestrijk de randen met de helft van het ei. Vouw het bladerdeeg diagonaal over vulling dicht en druk met de tanden van een vork de randen aan. Bestrijk de flappen met de rest van het ei en bestrooi met een beetje suiker. Bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Eet smakelijk!
Meer lekkere recepten
Probeer een gratis weekmenu
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.