Hoofdgerecht voor 2 personen / 380 kcal
Ingrediënten:
- 250 gr zoete aardappelen
- 250 gr kruimige aardappelen
- 2 eieren
- 60 gr zachte geitenkaas
- 50 ml melk
- 250 gr gesneden andijvie
- Peper en zout
Bereiden:
Schil de zoete en de gewone aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met wat zout in ca. 20 min. gaar. Kook ondertussen de eieren. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer de warme melk erdoor en voeg op laag vuur de zachte geitenkaas en de gesneden andijvie in delen toe. Roer goed. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de stamppot met de gehalveerde eitjes
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.