Hoofdgerecht voor 3-4 personen / 450 kcal
Ingrediënten:
- 1 grote bloemkool, in roosjes
- 6 grote aardappelen, in stukken
- 2 uien, grof gesneden
- 3-4 tomaten, in stukken
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 2 el olijfolie
- 1 tl komijnzaad
- 1,5 tl kerriepoeder
- 1/2 tl garam massala
- 1/2 – 1 tl zout
- Peper naar smaak
Bereiden:
Doe de olijfolie en de knoflook in de Tajine en verwarm deze op een laag vuurtje. Wanneer de olie heet is, doe je er de uien en het zout erbij en laat deze ca 5 minuten op een laag vuurtje zacht worden. Schep wel regelmatig om. Voeg de aardappelen en de bloemkool erbij en laat weer 5 min mee stoven. Doe vervolgens de kruiden in een glas en vul het glas met warm water. Roer de kruiden in het glas, tot dat er geen klontjes meer in zitten. Voeg de tomaat en het kruidenwater toe en laat vervolgens de aardappelen en groente op een laag vuurtje ca 10-15 minuten gaar stoven.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.