Hoofdgerecht voor 1 persoon / 550 kcal
Ingrediënten:
- 1 kabeljauw haasje
- 50 gr gedroogde linzen
- 1 lente ui, gesnipperd
- 50 gr sperziebonen
- 50 gr veldsla
- 2 plakken mozzarella
- 1 el olijfolie
- 1/2 el witte wijn azijn
- Peper en zout
Bereiden:
Kook de linzen in ruim water in 25 min. gaar. Kook de sperziebonen in water met een beetje zout, beet gaar. Laat beide afkoelen. Verhit wat olie in een koekenpan, bestrooi de kabeljauw met peper en zout en bak met de huid naar beneden op laag vuur in 7 min. gaar. Keer de laatste minuut.
Neem een grote salade schaal en leg hier de linzen en veldsla op. Verdeel vervolgens de overige ingrediënten over de sla en leg als laatste de kabeljauw erop. Breng op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.