Bijgerecht voor 2 personen / 90 kcal
Ingrediënten:
- 1/2 rode kool
- 1 ui
- 1 el olijfolie
- 1 teen knoflook
- 1 grote appel
- 1 el balsamico azijn
- 3 kruidnagels
- peper en zout
Bereiden:
Snijd de rode kool in kleine reepjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil de appel en snijd in blokjes.
Verwarm de olijfolie in een pan met dikke bodem en stoof de ui en knoflook in 3 minuten.s
Voeg de rodekool en de kruidnagel toe en een beetje warm water. Stoof de rodekool in ca 20 minuten gaar. De rodekool hoeft niet onder te staan, maar blijf tussendoor roeren en kijk of er wellicht iets meer water bij moet. Wanneer de rodekool bijna gaar is, voeg je de balsamico azijn, peper en zout en de appel toe. Laat de kool nog ca 10 minuten stoven. Lekker met gekookte aardappelen en stoofvlees.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.