Bijgerecht voor 2 personen / 450 kcal
Ingrediënten:
- 6 middelgrote aardappelen
- 1 grote ui
- 1 teen knoflook
- olijfolie
- peper, zout en nootmuskaat
- 1 ei
- 250 ml slagroom of kookroom
Bereiden:
Verwarm de oven op 200 graden.
Schil en was de aardappelen en maak de ui schoon. Snijd de aardappel en de ui in dunne schijfjes. Mocht je geen keukenmachine hebben, gebruik dan een rasp.
Smeer een ovenschaal in met wat olijfolie en verdeel het aardappel-uien mengsel in de schaal. Pers de knoflook uit en verdeel deze over de aardappelen.
Meng in een aparte schaaltje de ei met de slagroom en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het eiermengsel over de aardappelen en bak ze in ca 35 minuten gaar.
Tip: lekker bij een salade en stukje kip of vis.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.