Hoofdgerecht voor 1 persoon / 350 kcal
Ingrediënten:
- 100 gr pangasius filet
- 50 gr courgette, in plakjes
- 1 lente-ui, in ringen
- 3 blaadjes verse basilicum, fijn gesneden
- 4 cherry tomaten, gehalveerd
- 1 el olijfolie
- 1/2 el balsamico azijn
Bereiden:
Verwarm de oven op 200˚C. Leg de vis in een aluminium folie in een ovenschaal. Kruid de vis met peper en zout en leg er dakpansgewijs de courgette plakken op. Verdeel de lente-ui, de tomaten en de basilicum over de courgette. Verdeel de olijfolie en balsamico azijn over de groente en dek de vis met aluminium folie af.
Bak de vis in ca. 18 minuten in de oven en haal daarna de folie van de vis. Laat de schotel nog ca 5 minuten in de oven staan (tot dat de groente gaar is). Lekker met bruin stokbrood of gekookte krieltjes en een groene salade.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.