Lunch- of bijgerecht voor 4 personen / 200 kcal
Ingrediënten:
- 500 gr broccoli, in roosjes
- 150 gr verse spinazie, panklaar
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 el olijfolie
- 1 – 1 1/2 liter tuinkruiden bouillon, van tablet
- 1 el kookroom
Bereiden:
Verhit de olie in een pan met dikke bodem. Bak de ui en knoflook in ca. 2-5 minuten.
Voeg de broccoli roosjes toe en voeg de bouillon toe. Laat de broccoli zachtjes gaar koken in ca. 15-20 minuten en voeg op de laatste 2 minuten de spinazie erbij. Haal de pan van het vuur en pureer de soep. Breng op smaak met verse peper en een scheutje kookroom.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.