Hoofdgerecht voor 2 personen / 560 kcal
Ingrediënten:
- 150 gr volkoren pasta
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 courgette, in stukken
- 1 paprika, in stukken
- 120 gr zeebaars (of andere witte vis), in stukken
- 1 bol mozzaralla, in plakken
- 1 el olijfolie
- verse salie en oregano naar smaak
Bereiden:
Kook de pasta beetgaar. Verwarm de oven op 200 graden. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten in 5 minuten gaar. Doe er op het laatst wat verse kruiden bij en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng deze door de groenten. Doe de groente en pasta in een ingevette ovenschaal en verdeel de zeebaars en mozzarella over de schotel.
Verwarm de pasta in circa 20-25 minuten.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.