In Recepten

Hoofdgerecht voor 2 personen / 560 kcal

Ingrediënten:

  • 150 gr volkoren pasta
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 1 courgette, in stukken
  • 1 paprika, in stukken
  • 120 gr zeebaars (of andere witte vis), in stukken
  • 1 bol mozzaralla, in plakken
  • 1 el olijfolie
  • verse salie en oregano naar smaak

Bereiden:

Kook de pasta beetgaar. Verwarm de oven op 200 graden. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten in 5 minuten gaar. Doe er op het laatst wat verse kruiden bij en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng deze door de groenten. Doe de groente en pasta in een ingevette ovenschaal en verdeel de zeebaars en mozzarella over de schotel. 

Verwarm de pasta in circa 20-25 minuten.

Eet smakelijk!