Hoofdgerecht voor 4 personen / 660 kcal
Ingrediënten:
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 500 gr runderlappen
- 1 el paprika poeder
- 2 el olijfolie
- 3 winter wortelen, in schijfjes
- 2 paprika’s, in stukken
- 1 el gedroogde italiaanse kruiden
- 1 blik tomatenblokjes
- 300 ml runderbouillon
Bereiden:
Snijd de ui in halve ringen en snipper de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Verhit de olie in de braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Bak de ui, de knoflook, paprika poeder en Italiaanse kruiden 3 minuten in het achtergebleven bakvet. Doe het vlees en de tomatenblokjes in de pan. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan op laag vuur 2 1/2 uur stoven.
Voeg de laatste 30 – 45 minuten de wortel en paprika’s toe aan de stoof en breng opnieuw aan de kook. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en serveer met pasta of gnocchi.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.