voor ongeveer 1,5 liter bouillon
Ingrediënten:
- 3 middelgrote uien
- 3 middelgrote wortels of 1 winter wortel
- 3-4 stengels bleekselderij
- 1 teentje knoflook
- 1 el olie
- 2 laurierblaadjes, grof gescheurd
- takjes tijm
- zwarte peperkorrels
Bereiden:
Rasp de ui, wortel, bleekselderij en knoflook grof. Verhit olie in een pan met dikke bodem en doe alle groenten en de peperkorrels in de pan en fruit ca 5 minuten zachtjes of totdat de groente wat zacht geworden is. Voeg 1,75 liter kokend water toe en breng zachtjes aan de kook. Laat de bouillon in 20-30 minuten sudderen. Zeef de bouillon en daarna kun je de bouillon direct gebruiken of af laten koelen en bewaren in de koelkast of vriezer.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.