Hoofdgerecht voor 1 persoon / 400 kcal
Ingrediënten:
250 gr kruimige aardappel
25 ml halfvolle melk
1/2 teen knoflook
1/2 el olijfolie
150 gr verse spinazie (zak)
50 gr ham blokjes
Bereiden:
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Snijd de knoflook fijn en verwarm de melk met de knoflook in een steelpan. Giet de aardappelen af en voeg de olie toe. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie in delen door de puree. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de melk erbij en roer door. Schep de hamblokjes door de puree.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.