Hoofdgerecht voor 1 persoon / 640 kcal
Ingrediënten:
½ ui
150 gr aardappelen
35 ml halfvolle melk
12 gr ongezouten boter
50 gr gerookte spekjes
200 gr fijngesneden andijvie
1/2 puntpaprika
Bereiden:
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
Kook de aardappelen in een ruime kookpan in 15-20 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan nog even droog stomen. Bak de spekjes met de ui en de paprika. Breng op smaak met peper.
Verhit ondertussen de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper of pureer met de pureeknijper. Roer met een houten lepel de warme melk en het klontjes boter tot een luchtige puree. Zet de pan op laag vuur en meng de andijvie er in delen door. Blijf roeren tot de andijvie licht geslonken is. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de stamppot samen met de spekjes.
Eet smakelijk!
Wil jij ook je ideale gewicht bereiken, meld je dan aan voor de weekmenu’s op maat
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.