Bijgerecht voor 4 personen / 125 kcal
Ingrediënten:
1 aubergine
1 courgette
2 rode paprika’s
2 tenen knoflook
1 tl gemalen chilipeper
1 tl grof zeezout
1 tl tijm, gedroogd of vers
4 el olijfolie
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Gebruik niet de hete lucht stand, dan droogt de groente uit.
Maak de groenten schoon en snijd ze in blokken van 1 ½ cm. Snijd de knoflook in plakjes. Meng de groente in de braadslee met de knoflook, breng op smaak met chilipeper, tijm en zout en schep de olie erdoor. Zet de braadslee op het rooster in het midden van de oven. Rooster de groenten in ca. 40 min. lichtbruin en gaar. Schep ze tussentijds 2 of 3 keer om. Lekker met gegrild vlees van de barbecue of uit de grillpan.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.