In Recepten

Bijgerecht voor 4 personen / 125 kcal

Ingrediënten:

1 aubergine
1 courgette
2 rode paprika’s 

2 tenen knoflook
1 tl gemalen chilipeper
1 tl grof zeezout

1 tl tijm, gedroogd of vers
4 el olijfolie

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 °C. Gebruik niet de hete lucht stand, dan droogt de groente uit.

Maak de groenten schoon en snijd ze in blokken van 1 ½ cm. Snijd de knoflook in plakjes. Meng de groente in de braadslee met de knoflook, breng op smaak met chilipeper, tijm en zout en schep de olie erdoor. Zet de braadslee op het rooster in het midden van de oven. Rooster de groenten in ca. 40 min. lichtbruin en gaar. Schep ze tussentijds 2 of 3 keer om. Lekker met gegrild vlees van de barbecue of uit de grillpan.

Eet smakelijk!