Hoofdgerecht voor 4 personen / 500 kcal
Ingrediënten:
- 600 gr aardappelen, geschild
- 100 gr bloem
- 1 ei
- 2 uien, fijn gesnipperd
- 1 teen knoflook, geperst
- 4 el verse peterselie of bieslook, fijn gesneden
- Boter of olie om te bakken
Bereiden:
Rasp de aardappels grof en meng het ei, de uien, de knoflook, bloem en kruiden erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie of de bakboter in een koekenpan en schep met een soeplepel telkens 3 hoopjes beslag in de koekenpan. Bak de aardappel pannenkoekjes aan beide kanten in 4-5 minuten goudbruin en gaar.
Tip: je kunt ook paprika, kaas en ham verwerken in deze pannenkoekjes.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.