Hoofdgerecht voor 2 personen / 470 kcal
Ingrediënten:
- 400 gr krieltjes
- 100 gr wortelen
- 100 gr snijbonen
- 100 gr peultjes
- 1 gele paprika
- 2 stukken kabeljauwfilet
- 2 theelepels viskruiden zonder zout
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- peper
Bereiding:
Was de krieltjes en halveer grote exemplaren.
Kook de krieltjes in een bodempje water met een deksel op de pan in ca. 6 minuten gaar. Maak de groente schoon. Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes. Wrijf de vis in met de viskruiden.
Verwarm 2 eetlepels margarine en bak hierin de vis aan beide zijden bruin. Voeg de groente en de krieltjes toe met wat peper en een scheutje water. Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.