Hoofdgerecht voor 2 personen / 450 kcal
Ingrediënten:
- 125 gr volkoren penne
- 115 gr diepvries tuinbonen
- 115 gr diepvries doperwten
- 1 lente-ui, in ringen
- 1/2 komkommer, geschild en in stukjes
- 1/2 bol mozzalla, in plakjes
- 1 el olijfolie
- 1/2 el witte balsamico azijn
- peper en zout
Bereiden:
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg 4 min. voor het einde van de kooktijd de peultjes en de erwten toe. Giet af in een vergiet en spoel onder koud stromend water af om het kookproces te stoppen. Doe de pasta met groenten en de mozzarella in de schaal. Meng de olijfolie en azijn door de pasta en breng op smaak met peper en zout. Snijd de bosui in ringetjes en strooi over de salade.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.