Lunchgerecht voor 4 personen / 400 kcal
Ingrediënten:
500 gr koelverse gebroken sperziebonen of diepvries
2 middelgrote eieren
200 gr gemengde sla
320 gr tonijn stukken in olie
½ rode ui
3 el olijfolie
1 el witte wijn azijn
120 gr olijven zonder pit
Peper en zout naar smaak
Bereiden:
Kook de sperziebonen in ruim kokend water met zout in ca. 8 min beetgaar. Giet de bonen af en spoel in een vergiet met koud water af en laat uitlekken. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en snijd in partjes. Laat de tonijn uitlekken en verdeel in stukken. Snijd de ui in ringenen. Meng de bonen, sla, tonijn, ui en dressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over de borden en garneer met partjes ei en olijven. Serveer er een stukje bruinbrood bij.
Eet smakelijk!
Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, vitaliteitscoach en expert op het gebied van migraine en voeding.
Naturally by Cynthia is er voor particulieren en zakelijke klanten.
Ik focus niet op afvallen, maar op een gezondere leefstijl.
Mijn online coaching programma’s helpen jou om op een gezonde en natuurlijke manier blijvend af te vallen. Je leert bewust te worden van je gedrag en wat je lichaam aan energie (voeding) nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Je voelt je vitaler en energieker dan ooit en je kan beter omgaan met stress.
Voor bedrijven heb ik speciale programma’s en workshops ontwikkeld. Deze helpen werkgevers en medewerkers om de vitaliteit en productiviteit te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.